W Bazylii wciąż króluje Dynia
04-10-2016 | Komentarze (0)
Do Bazyliowego Menu zawitała jesień. W menu zagościł m.in. długo wyczekiwany, rozgrzewający Krem z Dyni z imbirem i chilli, gałką muszkatałową, kleksem śmietany o prażonymi pestkami dyni. Poracja w cenie 12 zł. (na zdj. powyżej)
Dla jesiennych smakoszy, restauracja poleca również smaczną, lekką przekąskę w postaci Tarty z dyni z suszonymi pomidorami, oliwkami, serem feta, prażonymi pestkami dyni, mozzarellą na kruchym cieście. Za porcję zapłacimy 10 zł. Całość 60 zł. (na zdj. poniżej)
Wasze opinie
Dodaj opinięPortal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.