Wybierz ulubioną kuchnię

Lokale

Mamy już 1284 ocen lokali
i 659 opinii o lokalach

Jedzenie na telefon Lokale z największą
liczbą ocen
Lokale z największą
liczbą opinii
Lokale z kartą MENU Lokale na wesela

« Wstecz   Jesteś tutaj » Rzeszowskie smaki » Informacje › Szef Kuchni restauracji Wesele poleca

Szef Kuchni restauracji Wesele poleca

24-01-2017 | Komentarze (0)

Arkadiusz Wejer, szef kuchni w restauracji Wesele, przygotował wyjątkowe dania na zimę. Oto jego propozycje na styczeń i luty:

 

Przystawka

- Chrupiące fuczki z kwaśną śmietaną, delikatna wątróbka drobiowa z miodem 15 zł

Zupa

- Krem z pieczonych batatów, kurki z patelni, chipsy chlebowe 12 zł

Drugie danie

- Kotleciki jagnięce ,czekoladowy demi glace, pure kalafiorowe z kozim serem ,ziemniak w bekonie 65 zł

Deser

- Rozmarynowy crème brulle, gorąca konfitura z malinami 15 zł

Podziel się ze znajomymi:

Wasze opinie

Dodaj opinię
Nikt jeszcze nie wypowiedział się na temat tego artykułu

Portal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.