Wybierz ulubioną kuchnię

Lokale

Mamy już 1274 ocen lokali
i 656 opinii o lokalach

Jedzenie na telefon Lokale z największą
liczbą ocen
Lokale z największą
liczbą opinii
Lokale z kartą MENU Lokale na wesela

« Wstecz   Jesteś tutaj » Rzeszowskie smaki » Opinie lokali

Opinie o lokalach

Rodzaj Kuchnia
a | b | c | d | e | f | g | h | i | j | k | l | m | n | o | p | q | r | s | t | u | v | w | x | y | z
  • Aleksandra Grabas skomentował/a lokal Piwnica Pub - Pizzeria

    Dodano: 2020-10-18 13:42:54

    Najlepsza pizza jaką jadłam. Czas oczekiwania na zamówienie w lokalu i na dowóz nie jest długi. Polecam też napoje sezonowe. Grzaniec "szarlotka" przepyszny.

  • Dominik Grabas skomentował/a lokal Piwnica Pub - Pizzeria

    Dodano: 2020-10-18 13:39:21

    Pizza taka jak lubię. Ciekawe oferty sezonowe. Dobre miejsce do wyjścia z rodziną i znajomymi

  • Katarzyna S skomentował/a lokal La Grotta

    Dodano: 2020-10-06 16:56:36

    Dla mnie super miejsce: mimo, że w centrum handlowym, jest przytulnie, obsługa jest miła, ceny dobre i najważniejsze: smaczne jedzenie! jadłam makaron papardelle, kosztowałam carbonarę, a raz jedliśmy pizzę: zarówno Parma jak i La Grotta bardzo smaczne, na cieńkim cieście. Na pewno następnym razem wstąpię :)

  • Dominik Sadko skomentował/a lokal La Grotta

    Dodano: 2020-10-03 14:48:34

    Polecam!! Lubię od nich pizzę bo ciasto zawsze jest idealne, do tego super dodatki, rewelacja!!! no i oczywiście obsługa na najwyższym poziomie

  • Kamila Święs skomentował/a lokal Domowe Jadło

    Dodano: 2020-07-15 15:35:31

    Jedzenie smaczne. Ceny i czas podania ok. Jednak w dzisiejszych czasach korzystając z usług lokali gastronomicznych wymaga się nieco więcej. Dzisiaj byłam świadkiem, jak jeden z klientów zwrócił kelnerce uwagę, że nie dezynfekuje stolików po innych klientach. i tak rozpoczęła się 30 minutowa tyrada na temat tego co ona może, co musi a czego nie musi. Posłuchajcie jakie słowa padły: • nie mam dziesięciu rąk, żeby dezynfekować stoliki, • jak ci coś nie pasuje to wyjdź stąd, • ja ci nie każe tutaj jeść, • nikt tego nie robi więc ja też tego nie będę robić, • mam tyle roboty, że nie będę zajmować się takimi rzeczami, • itd, itp.... (trwało to 30 minut). 30 minut pełne przekleństw, krzyków na zapleczu i chamstwa w rozmowie z klientami. Jakim cudem ten lokal zatrudnia takiego pracownia? Nie wiem ...

  • Reklama
  • Izabela Haba skomentował/a lokal Pierogarnia na piętrze

    Dodano: 2020-02-20 10:18:57

    Pierogi pyszne cena idealna dowóz super kierowca chyba obcokrajowiec ale super miły i uśmiechnięty a przede wszystkim punktualny

  • Tomasz Dyrak skomentował/a lokal Sports Bar-B-Q

    Dodano: 2019-12-08 11:55:09

    Ostatnio bardzo popsuła się obsługa. Najpierw kelner w niegrzeczny sposób oznajmił nam że usiedliśmy do niestartego stolika. Nie była to uprzejma uwaga, a wręcz opieprz. No ale nic - postanowiliśmy to przeboleć, stek jest tego wart! Jednak kiedy musieliśmy czekać 15 minut na przyniesienie menu zwątpliliśmy i wyszliśmy. Rozumiem że przygotowanie jedzenia trwa, ale przyniesienie menu to minuta... Tym bardziej że pan kelner w tym czasie niespiesznie przechadzał się między stolikami :) Wielka szkoda, lubiliśmy BBQ. Mam nadzieję że negatywne opinie zmotywują właścicieli do zmian - traktowanie klienta który bądź co bądź zostawia w lokalu parę stówek jak zło konieczne nie jest chyba najlepszym pomysłem ;)

  • ViC
    ViC skomentował/a lokal Browar Manufaktura

    Dodano: 2019-09-05 08:36:52

    Kto by się spodziewał, że w browarze będzie taka mistrzowska pizza! Jedna z lepszych w Rzeszowie.

  • oscar
    oscar skomentował/a lokal Rani

    Dodano: 2019-08-21 20:41:46

    Bardzo smaczne placki naan i Chicken Korma

  • Maksymilian Świder skomentował/a lokal Czerwone jabłuszko

    Dodano: 2019-07-18 21:01:44

    Bardzo dobre jedzenie , bardzo dobra obsługa lokalu ,bardzo mili i przesympatyczni ludzie .

  • Reklama
  • Naalia Krzywucka skomentował/a lokal Rejtana 1

    Dodano: 2019-05-06 20:02:58

    Jesteśmy po organizacji chrzcin. Profesjonalne podejście Pani Manager lokalu do klientów, obsługa fantastyczna, uśmiechnięta i bardzo sympatyczna. Jedzenie przepyszne i bardzo finezyjnie podane, sala klimatyczna i z pełną klasą. Polecamy w 100 % każdemu, kto chce kameralnie bądź wystrzałowo zorganizować jakąkolwiek uroczystość.

  • Łukasz Tak skomentował/a lokal Domowe Jadło

    Dodano: 2019-04-16 12:26:29

    Jedzenie mocno średnie, ceny do jakości trochę wysokie, obsługa niemiła, w kuchni kłótnie tak głośne, że nie da się porozmawiać a w dodatku przy moim stoliku smierdzialo menelem, jak standard się szybko nie podwyższy to nie wróżę świetlnej przyszłości

  • Vim Mim skomentował/a lokal Trzy Strefy u Antka

    Dodano: 2019-01-24 18:34:12

    Obiady bardzo bardzo dobre, nie ma się do czego przyczepic. Pizza średnia, szału nie robi.

  • Vim Mim skomentował/a lokal Da Grasso

    Dodano: 2019-01-24 18:33:31

    Nie polecam. Pizza bez porównania do pizzy z da grasso na ulicy piłsudskiego. Surowe ciasto, sosy miały kwaśny smak. Ceny wysokie. Nie polecam.

  • Vim Mim skomentował/a lokal Gino's Pizza & Pasta

    Dodano: 2019-01-24 18:32:14

    Dobra pizza, reszta też ok. Można spróbować.

  • Reklama
  • Vim Mim skomentował/a lokal Al Metro

    Dodano: 2019-01-24 18:31:16

    Najlepsza pizza w Rzeszowie. Zawsze jest przepysznie. Ceny ok. Obsługa bardzo miła, Nawet zwykła margerita z oliwą jest przepyszna. Naprawde polecam !

  • Vim Mim skomentował/a lokal Pizzeria DaGrasso

    Dodano: 2019-01-24 18:28:39

    Pizza bardzo dobra, druga najlepsza pizza w rzeszowie. Byłam sto razy zawsze było pysznie. Ceny bez promocji dość wygórowane, lecz to sieciówka.

  • Vim Mim skomentował/a lokal Radełko

    Dodano: 2019-01-24 18:26:24

    Przeciętna pizza, da się zjeść, szału nie robi, była ok ale nie wróce ponownie

  • Janek Pustkowiak
    Janek Pustkowiak skomentował/a lokal Cafe Mini

    Dodano: 2019-01-06 17:14:54

    Zamowilem przez telefon tort bialy, smietankowy z borowkami Przy odbiorze okazoło sie ze tort jest czekoladowy... Pani w rozmowie telefonicznej probowala mi wmowic ze zamowilem czekladowy, odlozyla sluchawke i .....slyszalem jak robila wymowki innej osobie ze zle wpisala zamowienie, bo ona slyszala ze ma byc biały. Kazala tort przywiezc i wymienila na " nowy" bialy. Tort TRAGICZNY!!!!! Po otwarciu pudelka okazalo sie ze tort sie rozpadl, smietana byla sztuczna taka ze sprayu i wszystko obsypane (tylko po co? dla bialego efektu???) wiorkami kokosowymi!!!! Tort smakowal jak cukier z kokosami... najbardziej rozczarowany byl jubilat. Cafe mini bardzo mnie rozczarowala, jakość bardzo podupadła, obsluga nie słucha uwaznie klienta. Wiecej tam niczego nie zamowie. Nie polecam

  • Paulina Bee skomentował/a lokal Hindi

    Dodano: 2018-12-02 19:12:33

    Ponownie dałam szansę restauracji ale "Indyjscy szefowie kuchni" jak siebie reklamują nie sprawdzają sie w Polsce. Mówi się ze klient ma zawsze rację. Szczególnie w sytuacji której klient NIE DOSTAJE jedzenia na dowóz (ostatecznie restauracja zgadza sie na zwrot pieniedzy), Pyszne wysyła pieniądze do restauracji pomniejszone o 12 procent a manager dzwoni do klienta i pyta co ma zrobić bo nie moze klientowi oddac pełnej kwoty... Mówimy o 6 złotych. Kpina.

  • Reklama
  • Dawid Stevenson
    Dawid Stevenson skomentował/a lokal Cafe Mini

    Dodano: 2018-11-11 21:16:26

    Najgorsza obsługa z jaką miałam do czynienia. Kelnerki młode, przestraszone, z trzęsącymi się rękoma. Nie polecam.

  • Mateusz Przysta?
    Mateusz Przysta? skomentował/a lokal Brodmir BBQ Bar

    Dodano: 2018-11-01 12:35:30

    Jedzenie na bardzo dobrym poziomie. Świetny burger i steki. Polecam.

  • Łukasz Leśko skomentował/a lokal Brodmir BBQ Bar

    Dodano: 2018-10-19 20:42:17

    Bardzo dobre jedzenie, i co najważniejsze świeże. Super klimat w lokalu.

  • Sebastian Janusz
    Sebastian Janusz skomentował/a lokal Brodmir BBQ Bar

    Dodano: 2018-10-19 12:17:03

    Bardzo dobre i smaczne jedzenie, wołowina pierwsza klasa, profesjonalna i miła obsługa. Lokal klimatyczny ze szczyptą USA

  • Stanis?aw Para
    Stanis?aw Para skomentował/a lokal Brodmir BBQ Bar

    Dodano: 2018-10-18 21:32:59

    Chociaż mam dość daleko, bo prawie 300 km. to odwiedzam to szczególne miejsce. Można dobrze zjeść i równie dobrze się napić :)

  • Reklama
  • Jakub Gradowski skomentował/a lokal Brodmir BBQ Bar

    Dodano: 2018-10-18 19:47:06

    Jedne z najlepszych Burgerów jakie jadłem, do tego fajny klimat i miła obsługa. Polecam

  • Maciej Witkowski
    Maciej Witkowski skomentował/a lokal Brodmir BBQ Bar

    Dodano: 2018-10-18 19:27:17

    MEGA MIEJSCÓWKA AMERYKAŃSKI KLIMAT AMERYKA BEZ WIZY ......POLECAM

  • Micha? Majka
    Micha? Majka skomentował/a lokal Brodmir BBQ Bar

    Dodano: 2018-10-18 19:13:36

    Obsługa bardzo miła, dania przepyszne, polecam

  • Daniel Panek
    Daniel Panek skomentował/a lokal Brodmir BBQ Bar

    Dodano: 2018-10-18 17:22:21

    Klimat i jedzenie pierwsza klasa ! Polecam !

  • Woj Corsz
    Woj Corsz skomentował/a lokal Zdrowo Zmiksowani

    Dodano: 2018-10-14 10:12:01

    Jem tam od czasu do czasu, próbując zawsze czegoś nowego. Zawsze jestem miło zaskoczony. Lubię tamtejsze niebanalne potrawy...

  • Reklama
  • Woj Corsz
    Woj Corsz skomentował/a lokal Wacławówka

    Dodano: 2018-10-14 10:10:49

    Tradycyjna , ale zawsze smaczna polska kuchnia. Duże porcje. Byłem wiele razy, nigdy się nie zawiodłem.

  • Danuta Malesa
    Danuta Malesa skomentował/a lokal Mała Wacławówka

    Dodano: 2018-09-17 00:21:25

    Jedzenie bardzo dobre w szczegolnosci rosol z domowym makaronem.

  • Paulina Tobiasz
    Paulina Tobiasz skomentował/a lokal MiMi Cafe

    Dodano: 2018-08-24 14:09:29

    Bardzo ciepłe i klimatyczne miejsce. Jedno z ulubionych. Pyszna kawka!

  • Damian Slodki
    Damian Slodki skomentował/a lokal Domowe Jadło

    Dodano: 2018-08-11 16:53:20

    Nie polecam długi czas oczekiwania, jedzie też bardzo słabe.

  • Artur Świątek skomentował/a lokal Rejtana 1

    Dodano: 2018-07-19 19:13:05

    Pyszne jedzenie, ceny dobrze wyważone do jakości i ilości dań. Bardzo ładnie, klimatycznie i z klasą. Gorąco polecam.

  • Reklama
  • Agnieszka Trzyna
    Agnieszka Trzyna skomentował/a lokal Rejtana 1

    Dodano: 2018-07-19 14:45:13

    Różnorodna, smaczna kuchnia. Polecam makaron z kurczakiem. Ceny bardzo atrakcyjne.

pierwsza poprzednia 1 2 3 4 5 z 17