Węgierskie wersje przystawek i deserów mniej znanych. W końcu nie samym bograczem żyje człowiek
17-01-2018 | Komentarze (0)
Mieszcząca się przy ul. Fryderyka Szopena 33 w Rzeszowie, węgierska restauracja Liszt zaprasza do zapoznania się z ich pomysłami, na wydawało by się proste z pozoru smaki i konsystencje serwowanych na miejscu przystawek i deserów.
Wśród deserów:
Krem limonkowy - z mango podawany na ciastku pistacjowym.
Krem malinowy - z owocami i kruszonką. Deser lekki i orzeźwiający a jednocześnie słodki.
Wśród przystawek:
Węgierskie sery, wędliny, pasty i sałatki. Ponadto naleśnik z farszem mięsnym oraz łezką sosu paprykowego. W ofercie znajdują się przystawki kuchni polskiej, takie jak tatar z polędwicy wołowej, carpaccio z polędwicy wołowej z oscypkiem i żurawiną, a także śledź w sosie koperkowym.
Jeżeli mieliście już szansę skosztować nowych pozycji restauracji Liszt, koniecznie dajcie nam o tym znać w komentarzach.
Galeria
Wasze opinie
Dodaj opinięPortal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.