Wybierz ulubioną kuchnię

Lokale

Mamy już 1284 ocen lokali
i 659 opinii o lokalach

Jedzenie na telefon Lokale z największą
liczbą ocen
Lokale z największą
liczbą opinii
Lokale z kartą MENU Lokale na wesela

« Wstecz   Jesteś tutaj » Rzeszowskie smaki » Informacje › Węgierskie wersje przystawek i deserów mniej znanych. W końcu nie samym bograczem żyje człowiek

Węgierskie wersje przystawek i deserów mniej znanych. W końcu nie samym bograczem żyje człowiek

17-01-2018 | Komentarze (0)

Mieszcząca się przy ul. Fryderyka Szopena 33 w Rzeszowie, węgierska restauracja Liszt zaprasza do zapoznania się z ich pomysłami, na wydawało by się proste z pozoru smaki i konsystencje serwowanych na miejscu przystawek i deserów. 

Wśród deserów: 
Krem limonkowy - z mango podawany na ciastku pistacjowym. 
Krem malinowy - z owocami i kruszonką. Deser lekki i orzeźwiający a jednocześnie słodki. 

Wśród przystawek:
Węgierskie sery, wędliny, pasty i sałatki. Ponadto naleśnik z farszem mięsnym oraz łezką sosu paprykowego.  W ofercie znajdują się przystawki kuchni polskiej, takie jak tatar z polędwicy wołowej, carpaccio z polędwicy wołowej z oscypkiem i żurawiną, a także śledź w sosie koperkowym.

Jeżeli mieliście już szansę skosztować nowych pozycji restauracji Liszt, koniecznie dajcie nam o tym znać w komentarzach.

Galeria

Podziel się ze znajomymi:

Wasze opinie

Dodaj opinię
Nikt jeszcze nie wypowiedział się na temat tego artykułu

Portal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.