Sierpniowe propozycje w menu sezonowym restauracji Patio
01-08-2017 | Komentarze (0)
Ravioli z wędzoną kaczką na ostro, rybka z ziemniaczanym gratin, a może ciasto czekoladowo-śliwkowe? Oto propozycje na sierpień z menu sezonowego restauracji Patio, mieszczącej się w Grand Hotel Boutique przy ul. Dymnickiego 1.
Ravioli faszerowane pikantnymi warzywami, wędzona kaczka, consommé śliwkowe - 14 zł
Konfitowany okoń nilowy, ziemniaczane gratin z boczkiem i szczypiorkiem, botwina, sos z palonego masła - 38 zł
Ciastko czekoladowo-śliwkowe, espuma porzeczkowa, sorbet mango, molekularny śnieg z popcornu - 12 zł
Wasze opinie
Dodaj opinięPortal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.