Wybierz ulubioną kuchnię

Lokale

Mamy już 1284 ocen lokali
i 659 opinii o lokalach

Jedzenie na telefon Lokale z największą
liczbą ocen
Lokale z największą
liczbą opinii
Lokale z kartą MENU Lokale na wesela

« Wstecz   Jesteś tutaj » Rzeszowskie smaki » Informacje › Nowości w menu Cafe Bazylia

Nowości w menu Cafe Bazylia

17-11-2016 | Komentarze (0)

Pęczotto z grzybami leśnymi, fot. Cafe Bazylia

Pęczotto z grzybami leśnymi, fot. Cafe Bazylia

Cafe Bazylia zaprasza do skosztowania dwóch nowych dań w kracie.

Pierwszą z nowości jest kremowe Pęczotto z grzybami leśnymi, rozmarynem, cebulą, natką pietruszki, i śmietaną. Za danie zapłacimy 25 zł (450 g)

Druga nowość to Pollo Colorato, dziś najczęściej zamawiane danie przez gości Cafe Bazylia. Jest to roladka drobiowa z serem Ricotta, szparagami i rozmarynem, na sałatce z rukoli, szpinaku, chilli, czerwonej cebuli i posciutto, buraczków skropionych octem balsamicznym, podana z polentą i ciemnym sosem pieczeniowym. Za danie zapłacimy 38 zł (350 g)

Pollo Colorato, fot. Cafe Bazylia

 

Podziel się ze znajomymi:

Wasze opinie

Dodaj opinię
Nikt jeszcze nie wypowiedział się na temat tego artykułu

Portal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.