Miesiąc kuchni włoskiej w Patio
04-03-2014 | Komentarze (0)
W Marcu Szef Kuchni Restauracji Patio w Hotelu Grand w Rzeszowie zaprasza na dania kuchni włoskiej
- Carpaccio z rostbefu z suszonymi pomidorami, cebulką balsamiczną i świeżo tartym parmezanem
- Krem z pieczonej papryki i pomidorów, z paluszkiem grissini i szynka parmeńską
- Duszone ossobuco z pieczoną dynią piżmową i kremową polentą
- Tarta czekoladowa
Wasze opinie
Dodaj opinię
Nikt jeszcze nie wypowiedział się na temat tego artykułu
Portal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.