Gęś, kozi ser, śliwka, cynamon królować będą w jesiennej wkładce Restauracji Kulisy
07-11-2016 | Komentarze (0)
Na zdj. Kawa z syropem dyniowym
Przedstawiamy Kulisy nowej wkładki jesiennej, która gości w restauracji już od 2 listopada.
Oto kilka z przygotowanych propozycji:
- Kapuśniak na żeberku podany z mięsem, staropolskim chlebem i aromatycznym masłem ziołowym
- Pierś z gęsi sous vide z sosem z granatu, kluseczki kładzione z lubczykiem, czerwoną kapustą gotowaną z miodem i ziołami
- Sałatka z kozim serem, sezamem i żurawinowym vinegrettem
- Tarta śliwkowa - panna cotta śliwkowa podana z kruszonką i paloną bezą
- Grzane wino podane z pomarańczą i aromatycznymi przyprawami
Wasze opinie
Dodaj opinię
Nikt jeszcze nie wypowiedział się na temat tego artykułu
Portal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.