Wybierz ulubioną kuchnię

Lokale

Mamy już 1284 ocen lokali
i 659 opinii o lokalach

Jedzenie na telefon Lokale z największą
liczbą ocen
Lokale z największą
liczbą opinii
Lokale z kartą MENU Lokale na wesela

« Wstecz   Jesteś tutaj » Rzeszowskie smaki » Informacje › Gęś, kozi ser, śliwka, cynamon królować będą w jesiennej wkładce Restauracji Kulisy

Gęś, kozi ser, śliwka, cynamon królować będą w jesiennej wkładce Restauracji Kulisy

07-11-2016 | Komentarze (0)

Na zdj. Kawa z syropem dyniowym

Na zdj. Kawa z syropem dyniowym

Przedstawiamy Kulisy nowej wkładki jesiennej, która gości w restauracji już od 2 listopada.

Oto kilka z przygotowanych propozycji:

  • Kapuśniak na żeberku podany z mięsem, staropolskim chlebem i aromatycznym masłem ziołowym
  • Pierś z gęsi sous vide z sosem z granatu, kluseczki kładzione z lubczykiem, czerwoną kapustą gotowaną z miodem i ziołami
  • Sałatka z kozim serem, sezamem i żurawinowym vinegrettem
  • Tarta śliwkowa - panna cotta śliwkowa podana z kruszonką i paloną bezą
  • Grzane wino podane z pomarańczą i aromatycznymi przyprawami


 

Podziel się ze znajomymi:

Wasze opinie

Dodaj opinię
Nikt jeszcze nie wypowiedział się na temat tego artykułu

Portal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.