Wybierz ulubioną kuchnię

Lokale

Mamy już 1169 ocen lokali
i 579 opinii o lokalach

Jedzenie na telefon Lokale z największą
liczbą ocen
Lokale z największą
liczbą opinii
Lokale z kartą MENU Lokale na wesela

Wyróżnione

« Wstecz   Jesteś tutaj » Rzeszowskie smaki » Opinie lokali

Opinie o lokalach

Rodzaj Kuchnia
a | b | c | d | e | f | g | h | i | j | k | l | m | n | o | p | q | r | s | t | u | v | w | x | y | z
  • ViC
    ViC skomentował/a lokal Bacówka Radawa

    Dodano: 2017-10-12 13:04:29

    Musze przyznać, że szef kuchni to prawdziwy artysta, a potrawy jakie serwuje to prawdziwe dzieła sztuki. Niebanalne kompozycje kulinarne, i wyborny smak. Pyszne desery i zupki.

  • ANNA WACHADŁO skomentował/a lokal Gino's Pizza & Pasta

    Dodano: 2017-09-26 13:28:41

    Bywam w restauracji co tydzień, zawsze jest idealnie ! Obsługa bardzo miła na wysokim poziomie . Makaron bolognese zawsze doskonały smakuje tak jakby gotował go prawdziwy Włoch :)

  • piotr chlebowicz skomentował/a lokal MiMi Cafe

    Dodano: 2017-08-29 11:04:00

    Bardzo fajna klimatyczna kafejka osiedlowa. świetny miejski klimat (na parkingu) dobra kawa (w poniedziałek tanio) POLECAM.

  • piotr chlebowicz skomentował/a lokal Dara Kebab

    Dodano: 2017-08-29 11:01:18

    Tłocznie ale obsługa sprawna, jeśli jesteś głodny i chcesz szybko i tanio zjeść na rynku to świetny pomysł. Dla wegetarian maja nawet falafela.

  • piotr chlebowicz skomentował/a lokal Niebieskie Migdały

    Dodano: 2017-08-29 10:57:05

    świetna lokalizacja, dobra kawa i lody (produkcja zakładu) POLECAM

  • piotr chlebowicz skomentował/a lokal Lody u Myszki

    Dodano: 2017-08-29 10:52:53

    Dla lubiących "lody włoskie"

  • piotr chlebowicz skomentował/a lokal Ceska Hospoda

    Dodano: 2017-08-29 10:50:51

    Dobre piwo

  • piotr chlebowicz skomentował/a lokal Wacławówka

    Dodano: 2017-08-29 10:36:17

    Fajne jak nie zdarzysz ugotować. Domowe jedzenie nikomu nie zaszkodzi.

  • piotr chlebowicz skomentował/a lokal Piwnica w Pałacu

    Dodano: 2017-08-29 10:32:26

    Nowy lokal, karta krótka ale jedzenie znakomite. Warto spróbować. Wystrój dość surowy, moim zdaniem. Polecam lubiącym dobrze zjeść :-).

  • Klaudia Rokoszak
    Klaudia Rokoszak skomentował/a lokal Pod Gołąbkiem

    Dodano: 2017-08-28 21:13:45

    Restauracje odwiedziłam wraz ze sporą grupą ludzi z pracy, dzięki czemu miałam okazję wysłuchać wielu opinii nt. jedzenia. Osobiście jadłam placki ziemniaczane i tak jak poprzedniczka muszę z przykrością stwierdzić, że były przypalone :( Opinie pozostałych biesiadników również nie były korzystne (większość zamówiła gołąbki, które niestety w większości były zimne). Pan kelner był bardzo miły, ale nie podołał obsłudze licznej grupy - gubił się, zapominał zamówień. Wystrój bardzo przyjemny,przytulny, ceny - standardowe.

  • Klaudia Rokoszak
    Klaudia Rokoszak skomentował/a lokal Pepe&Roni

    Dodano: 2017-08-28 20:33:53

    Bardzo smaczne cienkie ciasto do pizzy. Burger był co prawda tylko "gryziony raz", ale i to było niczego sobie. Na pewno przyjdę przetestować burgera z żurawiną, gdyż chcę go porównać z innym dostępnym w Rzeszowie :)

  • Aleksandra Libowicz
    Aleksandra Libowicz skomentował/a lokal Nad Zalewem

    Dodano: 2017-08-24 13:25:23

    Pyszne jedzenie :)

  • BaRos skomentował/a lokal Hindi

    Dodano: 2017-08-12 16:40:49

    Porcje syte, że na deser nie było już miejsca, ale następnym razem to nadrobimy :) Nowo otwarta restauracja na mapie Rzeszowa, którą na pewno warto odwiedzić i polecić.

  • Iryna Golovan
    Iryna Golovan skomentował/a lokal Bacówka Radawa

    Dodano: 2017-08-08 09:12:37

    byłam tu kilka razy.Jedzenie jest naprawdę smaczne,miła i profesjonalna obsługa.polecam tę restaurację na wszelkiego rodzaju uroczystości

  • Ciekawa Świata skomentował/a lokal Hindi

    Dodano: 2017-08-07 14:58:03

    Fajne miejsce na mapie Rzeszowa Syte porcje, które nie ukrywam, na początku wydawały mi się małe. Chicken tikka masala, którą poleciła mi pani kelnerka idealnie wpadła w moje gusta, bo nie przepadam za ostrymi potrawami. Chlebki nan z czosnkiem zdecydowanie lepsze niż te zwykłe.

  • Radek Kowalski skomentował/a lokal Hindi

    Dodano: 2017-08-05 13:56:07

    Byłem ostatnio w lokalu razem z żoną. Obsługa bardzo miła przywitała nas z menu tuż po wejściu do restauracji. Pani kelnerka doskonale znała kartę i potrafiła nam doradzić (a jesteśmy dość doświadczeni w tej kuchni :)) Żona jadła palak chicken z chlebem naan i była zachwycona smakiem. Ja natomiast zjadłem Rogan Josh, który był genialny, baranina świeża, nieżylasta (a naprawdę ciężko jest zrobić dobrze baranine). Chlebki naan odrobinę inne niż do tej pory jadłem, aczkolwiek dobre. Podczas jedzenia przyszedł do nas szef kuchni i pytał czy smakuje nam kolacja. Było to bardzo miłe zaskoczenie, gdyż nie na codzień można porozmawiać z kucharzami w innych restauracjach. Bardzo sympatyczny człowiek :) Małżonka zachwycona była wystrojem i pięknym zapachem kadzidełek. Co do drinków bezalkoholowych, to mango lassi wymiata! :) natomiast drink alkoholowy- goa na bazie kiwi i kaktusa, to nowa miłość mojej żony :) Znamy się na tej kuchni, gdyż niejednokrotnie bywaliśmy w Indiach i niesamowicie cieszymy się, że taka restauracja powstała w Rzeszowie. Oby tak dalej! Na pewno wrócimy ;)

  • Paulina Bee skomentował/a lokal Hindi

    Dodano: 2017-07-31 11:19:15

    Miejsce z potencjałem ale.. Długo czekaliśmy, by na mapie Rzeszowa pokazała się w końcu indyjska/tajska restauracja. Potencjał miejsca i wystroju niestety nie uratuje kuchni, która pozostawia wiele do życzenia. Na wejściu gości wita kelner i kieruje do stolika- duży plus. Wybraliśmy- kurczak z pieca tandoori, kurczak tikka masala, i wegetarianskie curry. Do picia woda, która niestety została podana w plastikowej butelce- nie miłe zaskoczenie, przywodzi na myśl raczej taniego "chińczyka" a póżniej było już tylko gorzej! przystawka- kurczak tandoori. Dziwnie kwaśny, zabarwiony na brunatno jakby burakiem? Powinien być soczyście czerwony i przypieczony a podudzie niestety surowe w środku. Krwiste jakby próbowano upiec zamrożone mięso. Zastanawiałam się czy już się nie wycofać po tej przstawce ale wykazałam się zrozumieniem- niedzielne popłudnie, sporoe obłożenie. Dość szybko przyszło drugie danie. Zacznę od Tikka i powiem tylko tyle; znośny. Brakowało kolendry, ziemisto/maślanego smaku z pomidorową nutą. Smakowało jak gęsta zupa pomidorowa z curry. Dosłownie. Niestety curry warzywne przelało czarę goryczy. Byłam tak zaskoczona, ze zaniemiałam! Koniec lipca- w wegeteraianskim curry spodziewałam się raczej cukinni, papryki, słodkiej cebuli, może cukrowego groszku- w koncu danie za 20zł+.. A dostałam MROŻONKĘ MARCHEWKI Z GROSZIEM I FASOLKĘ SZPARAGOWĄ CIENTĄ!!!!! Warzywa gotowane osobno, wrzucone do sosu po podgrzaniu bo tak śmierdziało lodówką! Kelnerka nie zapytała czy wszystko smakuje a widziała, że nie jem swojego dania bo siedziałam jakby w przejsciu. ;/ Przy rolziczaniu poprosiłam o zrabatowanie okropnego curry, pani jednak opuściła tylko o 5 zł;/ Wydałam 70 zł na wodę w plastiku, wyszłam głodna i zdruzgotana. Jedynie chlebek naan się obronił- zjedliśmy cały i tylko to uratowało restaurację przed wileką awanturą- podanie mrożonki w srodku lata to brak szacunku do klienta i robienie z człowieka dbila. Wydaje mi się, ze rzeszów nie jest jeszcze gotowy na orielnatle smaki. Restauracji nie wróżę długiej kariery na rynku. tania jadłodajnia przyprawiona curry. Jeszcze droga w dodatku.

  • szklane Tarasy skomentował/a lokal Bacówka Radawa

    Dodano: 2017-07-28 14:46:04

    Rewelacja, byliśmy z całą rodzinka, dzieci miały swój kącik, a ja wraz z małżonkiem wypoczywaliśmy, jedzenie PYCHA, wystrój MEGA, Obługa OKEJ. Ogólnie polecam

  • Katarzyna Krzyząnwoska skomentował/a lokal Bacówka Radawa

    Dodano: 2017-07-28 13:35:09

    Byłam w Restauracji Ferula, obsługa bardzo miła i kartę znają na wylot ;) Jestem dość wybredna i niestety nie mogę jeść wszystkiego ale Szef Kuchni stanął na wysokości zadania i przygotował specjalnie dla mnie danie - BYŁO PYSZNE!!! Mają specjalne menu dla dzieci, pyszne zupki i deserki a do tego taras z placem zabaw. Polecam wszystkim wybrednym osobą na deser lody z buraka, coś niesamowitego! Zawsze jak będę w tamtych strona zajadę do Bacówki z chęcią również na nocleg bo obiekt jest przepiękny, kto nie był i nie widział niech żałuje ;)

  • Wojciech Gibała skomentował/a lokal Mała Wacławówka

    Dodano: 2017-07-28 09:17:52

    Odradzam zdecydowanie ten lokal, barszcz czerwony z proszku, placki ziemniaczane albo z proszku albo z prawie samej mąki, aż dziw, że w takim miejscu może być tak fatalna kuchnia.

  • Arnolf Best skomentował/a lokal Karczma Gościniec

    Dodano: 2017-07-22 20:02:36

    Jedzenie zupełnie przeciętne. Pierogi, które między innymi tam zamówiłem kupują pewnie w pobliskiej pierogarni. Za to ceny wygórowane. Zdecydowanie nie polecam. To jest przereklamowana jadłodajnia. Lepiej smakują fastfoody, nie mówiąc o tym, że i taniej i szybciej. Nigdy więcej tu nie wrócę. Mała i tania restauracja w Strzyżowie, w której jadłem dzień wcześniej, bije ten cały Gościniec na głowę.

  • Sylwia Wcis?o
    Sylwia Wcis?o skomentował/a lokal Karczma Biała

    Dodano: 2017-06-30 18:18:25

    Wypas!! Świetne miejsce. Zamówiliśmy pierogi z soczewicą,kapustą kiszoną, grzybami z,dodatkiem śmietany,akwarela i cebulki. Rewelacja. Do tego kapuśniak na żeberku- polecam i placki ziemniaczane. Obsługa bardzo miła. Pani dopytywała nas czy chcemy rozmaite dodatki. Ceny bardzo przyzwoite. Pierogi 14 zł, placki 10 zł a kapuśniak 9 zł. Można spokojnie przyjść ,rodzina ba obiad i dobrze zjeść:):)

  • Szymon Futro
    Szymon Futro skomentował/a lokal Hindi

    Dodano: 2017-06-29 13:54:31

    pyszne jedzenie o egzotycznym dla nas smaku. bardzo mila obsluga. dania podane w znosnym czasie. czysto, cicho i mily polmrok. polecam szczegolnie sale w piwnicy - daje wiecej intymnosci. nad wystrojem trzeba jeszcze troche popracowac. to co najwazniejsze - czyli jakosc jedzenia doskonala. mozna tylko polecic.

  • Robert Endrju Bielecki
    Robert Endrju Bielecki skomentował/a lokal Ceska Hospoda

    Dodano: 2017-06-26 13:39:02

    Jedzenie bardzo fajne, jadłem gulasz wołowy z knedliczkami i mogę szczerze polecić. Na duży plus smaczne czeskie piwo. Wystrój bardzo fajny i klimatyczny. Na pewno tam wrócę.

  • Robert Endrju Bielecki
    Robert Endrju Bielecki skomentował/a lokal Long Phung

    Dodano: 2017-06-26 13:36:26

    Jak dla mnie najsłabsza azjatycka knajpa w mieście pod względem smaku - raz byłem, zamówiłem któregoś kurczaka na gorącym półmisku i to co przyszło wołało o pomstę do nieba - na półmisku był jedynie kurczak, ogromne ilości cebuli oraz jeszcze jeden składnik którego już nie pamiętam. Oczywiście w menu ta pozycja wyglądała inaczej. Z mojej strony nie polecam.

  • Robert Endrju Bielecki
    Robert Endrju Bielecki skomentował/a lokal Restauracja Saigon

    Dodano: 2017-06-26 13:33:34

    Miła obsługa która chętnie tłumaczy i doradza, przyjemny wystrój, jedzenie smaczne(jak dla mnie 3.5/5) w przystępnych cenach - warto spróbować.

  • Robert Endrju Bielecki
    Robert Endrju Bielecki skomentował/a lokal Zen Thai

    Dodano: 2017-06-26 13:24:23

    Jedzenie w porządku, typowy chiński fastfood. Jako że jest to punkt gastronomiczny w galerii handlowej to wystrój na więcej niż 1 nie zasługuje. Ceny i obsługa w porządku

  • Robert Endrju Bielecki
    Robert Endrju Bielecki skomentował/a lokal Kajzerwald

    Dodano: 2017-06-26 13:17:22

    Przede wszystkim - bardzo dobre jedzenie. Wraz z dziewczyną wzięliśmy 2 dania (niestety nie pamiętam które) które oczarowały nas swoim smakiem. Warto dodać że były to smaki niecodziennie których wcześniej raczej nie znałem, więc dodatkowy plus. Przyjemny wystrój, jedyny (malutki) minus to dość długi czas oczekiwania na posiłki mimo małego ruchu.

  • Robert Endrju Bielecki
    Robert Endrju Bielecki skomentował/a lokal Krypta

    Dodano: 2017-06-26 13:13:27

    Jedzenie raczej słabe, jedliśmy z dziewczyną placki po węgiersku (ocena 2/10), mięso w porządku ale placki to jakieś nieporozumienie, oraz kurczaka po hawajsku (4/10) w porządku, ale nic specjalnego. Do tego doszedł bardzo długi czas obsługi - mimo że byliśmy jedynymi klientami na posiłki czekaliśmy prawie godzinę.

  • Edyta Warzybok
    Edyta Warzybok skomentował/a lokal Pierogarnia na piętrze

    Dodano: 2017-06-23 13:52:41

    Na dostawę pierogów trzeba czekać 3,5 h. Prawie zawsze zmiana zamówienia.

  • Minolta
    Minolta skomentował/a lokal Hindi

    Dodano: 2017-06-22 09:58:30

    W końcu gastronomiczna mapa Rzeszowa została uzupełniona o miejsce, którego tak długo brakowało. Wszystkim, którzy nie mieli jeszcze okazji skosztować prawdziwiej, indyjskiej kuchni, polecam odwiedzić Hindi. Prawdziwa mozaika egzotycznych smaków zapewniona. Duży wybór potraw, miał obsługa i pewność, że gotują kucharze znający się na tej kuchni. Oby to miejsce trwało.

  • w@ldek
    w@ldek skomentował/a lokal Kajzerwald

    Dodano: 2017-06-15 20:24:28

    Byłem, jadłem, smakowało . Polecam wszystkich którzy chcą spróbować czegoś innego . SUPER.

  • Minolta
    Minolta skomentował/a lokal Taco Taco

    Dodano: 2017-06-02 08:53:00

    Bardzo dobre jedzonko, miła obsługa, świetne miejsce na gastronomicznej mapie Rzeszowa. Burrito, Quesadilla, Taco, Nachos - wszystko smakuje jak należy.

  • Stanisław Kwaśniak skomentował/a lokal Dara Kebab

    Dodano: 2017-05-03 10:25:41

    Najlepszy kebab w tej części Polski, mówcie co chcecie, jadłem wiele kebabów w rożnych regionach Polski, Dara jest na medal.

  • Aska Nowak
    Aska Nowak skomentował/a lokal Skorpion

    Dodano: 2017-04-20 22:43:59

    Nie polecam pizzeria skorpion Rzeszów witam wszystko było by ok gdyby nie trzy sprawy: po pierwsze kierowca pomylił zamówienie, jeden z dwóch placków był pomylony, kierowca specjalnie po czasie przyjechał po 22 więc jak się dzwoniło to nikt już nie odbierał telefonu bo po co!! po drugie ciasto grube to była wielka pomyłka same spulchniacze tj. drożdże i mega nie wypal po trzecie sos niby czosnkowy to chyba tylko leżał koło czosnku a dawał majonezem pewnie jeszcze ze świat wielkanocnych

  • Waldemar Kaczor
    Waldemar Kaczor skomentował/a lokal Toscana

    Dodano: 2017-04-11 22:31:49

    Zamówiliśmy z dowozem pierożki z pieca ze szpinakiem i serem gorgonzola O ile same pierożki były niezłe w smaku to zapieczenie ich z serem mozzarella zamiast gorgonzola uważam za duże przegięcie i zwykłe oszustwo klienta Trzeba zmienić podejście ,ja natomiast więcej tam nie zamówię

pierwsza poprzednia 1 2 3 4 5 z 15