Wybierz ulubioną kuchnię

Lokale

Mamy już 1116 ocen lokali
i 536 opinii o lokalach

Jedzenie na telefon Lokale z największą
liczbą ocen
Lokale z największą
liczbą opinii
Lokale z kartą MENU Lokale na wesela

Wyróżnione

« Wstecz   Jesteś tutaj » Rzeszowskie smaki » Opinie lokali

Opinie o lokalach

Rodzaj Kuchnia
a | b | c | d | e | f | g | h | i | j | k | l | m | n | o | p | q | r | s | t | u | v | w | x | y | z
  • Sylwia Cybulska-Wilkoń
    Sylwia Cybulska-Wilkoń skomentował/a lokal Pod Gołąbkiem

    Dodano: 2017-02-17 10:09:43

    Moja ocena jest szczera i mam nadzieję, że nie będzie krzywdząca dla właścicieli lokalu, a bardziej pomocna aby poprawić jakość i jego funkcjonowanie. Dla mnie i męża najlepszym sprawdzianem każdej restauracji są placki po węgiersku, niby żadna filozofia a jednak większość nie daje sobie z nimi rady. Niestety tak było i w tej restauracji koszt porcji bardzo wysoki w porównaniu do ilości mięsa, a placki bardzo zwęglone niesmaczne. Wielki plus za świeże surówki były pyszne, jednak na sałatkach nie opiera się restauracja. Obsługa fatalna, kelner miałam wrażenie nie wie w jakim miejscu się znajduje, nie dopisał zamówienia, brak zaangażowania. Przy płaceniu rachunku spostrzegłam, że 90% alkoholi na barze jest prawie pustych to nie przyciąga klienta do zamówienia drinka...Ceny w karcie za wysokie. Konkurencja restauracji w Rzeszowie jest duża, bez przyczyny nie musieli Państwo tych rewolucji przeprowadzać, klienci jak wiedzą, że jedzenie jest dobre a cena przystępna sami przyjdą bez rewolucji. Szkoda, że się rozczarowałam a mogła to być moja ulubiona restauracja na Lunch, pracuję zaraz obok.

  • Mariusz Mazur skomentował/a lokal Bistro Kuk Nuk

    Dodano: 2017-02-13 09:29:06

    Wczoraj byłem w Kuk Nuk w Plazie w Rzeszowie. Zamówiłem pizzę, dziewczyny kurczaka z fetą i frytki.i surówka. Dramat. Pizza - ciasto chyba na pitę a nie na pizzę , częściowo surowe częściowo przypalone. Danie główne pań : Surówka z kapusty kiszonej chyba świeżo wyciągnięta ze słoika i nie osączona, więc frytki pływały w soku z kapusty. Kurczak niedopieczony - częściowo surowy. Wzięliśmy dla psa. Więcej nigdy tam nie pójdę i stanowczo nie polecam

  • Mysia Pysia
    Mysia Pysia skomentował/a lokal Pizza Box

    Dodano: 2017-02-12 20:34:25

    Pizza nieco inna niż wszystkie. Na grubym, puszystym, aromatycznym cieście focaccia z dodatkami do wyboru. Próbowałam kruczka barbecue i z sosem bolońskim. Porcje z pozoru nieduże ale bardzo sycące. Pycha! Na pewno spróbuję pozostałe.

  • Minolta
    Minolta skomentował/a lokal Tatau Pub

    Dodano: 2017-02-07 09:19:03

    Mistrzowskie burgery w bardzo dobrej cenie.

  • Joanna Grzebyk skomentował/a lokal Kajzerwald

    Dodano: 2017-01-26 20:59:56

    Kajzerwald intrygował mnie już od bardzo dawna, aż w końcu nadarzyła się okazja zjedzenia w tej restauracji. I to był dobry wybór! Jedzenie bardzo smaczne i przede wszystkim treściwe! Nie oszczędzają na ilości i na dodatkach. Dodatkowe sosy podawane do większości potraw, śmietana, starty czosnek do smaku według uznania – super sprawa. Zupa wypełniona po brzegi mięsem i warzywami. Szurpa Uzbecka – bardzo, bardzo polecam. Danie główne duży kawał miękkiego, dobrego mięska, ale też duża ilość cebuli posypanej po nim, a za nią nieszczególnie przepadam (szaszłyk). Sałatki trochę mi brakowało, bo tak lubię pomidora. Ziemniaki opieczone i doprawione dobrze. Ogólnie smacznie. :) Deser – serniczki, niewielki krążki z serkiem, coś dla mnie nowego, innowacyjny sposób podania. Fajnie, na plus. Ceny też w porządku, adekwatne do jakości i smaku. Myślę, że możliwość manewru w dobieraniu dodatków (np. ziemniaki opiekane, na parze, talarki, frytki) zaspokoi nawet trudnych gości. Poza tym duży plus za kącik dla dziecka, to bardzo cenię jako rodzic. Łatwo dostępne krzesełka do karmienia i stoliczek z zabawkami. Wystrój lokalu gustowny, stonowany, uwielbiam prostotę. Roślinki, obrazki i pianino dają klimat. Obsługa przesympatyczna i gościnna. Pozwala poczuć się swobodnie, a to jest bardzo ważne. Z czystym sumieniem polecam, warto poznać smaki Kajzerwald.

  • Adrian Szul skomentował/a lokal Kajzerwald

    Dodano: 2017-01-24 22:05:54

    Na ten lokal natrafiłem przypadkiem przejeżdżając przez ul. Okulickiego w Rzeszowie, z zaparkowaniem samochodu nie było problemu, gdyż lokal posiada parking co się ceni. W restauracji ładnie, czysto, ogólnie wystrój mi się spodobał. Co najważniejsze jedzenie bardzo mi smakowało, było dobrze doprawione a także miało apetyczny zapach. Mięso soczyste, bardzo dobrze przyrządzone, porcje są duże wiec po zjedzeniu zupy i drugiego dania byłem naprawdę bardzo syty. Ceny jak na tej klasy lokal są odpowiednie i mogę go polecić z całą odpowiedzialnością. Następnym razem jak będę w Rzeszowie na pewno tam się zatrzymam i spróbuję kolejnych potraw z menu bo jest ich sporo i naprawdę warto spróbować innych smaków.

  • Karol Rejman
    Karol Rejman skomentował/a lokal Krypta

    Dodano: 2017-01-22 23:13:13

    Niestety polecić nie mogę .Wszystko sie gryzie począwszy od wystroju po obsługe i co najważniejsze wygląd i smak potraw .

  • Gor Pio
    Gor Pio skomentował/a lokal Kajzerwald

    Dodano: 2017-01-17 13:50:28

    Niedawno przejeżdżając przez ul Okulickiego zauważyłem restauracje kajzerwald ze względu na porę obiadową oraz to, że lubię potrawy ukraińskie postanowiłem ją odwiedzić. Byłem miło zaskoczony obsługą jak i co najważniejsze smacznymi potrawami. Jak dotąd najlepsza restauracja ukraińsko gruźińska w jakiej byłem. Przyjemne estetyczne wnętrze i jak dobre ceny za wyśmienite jedzenie jakie restauracja oferuje. Osobiście mogę polecić pielniemie oraz szaszłyka gruźińskiego. Niestety więcej dań nie dałem rady spróbować na dość syte porcje. Napewno was jeszcze odwiedzę. Dziękuje za smaczny poczęstunek :)

  • Eryk ��ab��wka skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2017-01-16 19:47:01

    Najlepsze jedzenie w Rzeszowie:) Polecam każdemu, kto chce dużo i dobrze zjeść za niską cenę. Obsługa miła, mają indywidualne podejście do klienta. Dużo miejsca, jest gdzie posiedzieć :D Zdecydowanie na 5!!!

  • Dariusz Brożyna
    Dariusz Brożyna skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2017-01-05 15:37:18

    Jedzonko godne polecenia !:) Biorąc pod uwagę wielkość porcji, ceny są bardzo przystępne. Zniżki dla studentów, obsługa zawsze miła i uprzejma. Potrawy świeże i smaczne, pyszne sosy! Zdaży się, że na stołach nie jest czysto lecz podejrzewam, żę to od nadmiaru zgłodniałych klientów ;)

  • Magdalena Pe skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2017-01-04 09:31:16

    Przede wszystkim, Adminie strony, "naprawcie" proszę opcję dodawania ocen przez połączenie z fejsem. Rejestracja przez email jest uciążliwa i dłuższa. Co do Karpata zaś... uwielbiam tu jeść. Jest dużo, jest świeżo i jest gorące, co ważne zwłaszcza zimą i jesienią. Gdy tylko mam okazję, wpadam sama i ze znajomymi. Zawsze wychodzimy zadowoleni i najedzeni. Pozdrawiam ekipę!

  • Adrianna Krzywucka skomentował/a lokal Red Pizza

    Dodano: 2016-12-18 10:25:00

    Najlepsza pizza jaką do tej pory jadłam w Rzeszowie! Bardzo polecam!

  • Adrianna Krzywucka skomentował/a lokal Pizzeria Dexter

    Dodano: 2016-12-18 10:23:26

    Dobra pizza w bardzo dobrej cenie. Wystrój jak na mój gust bardzo miły i przyjemny :) Polecam!

  • Klaudia Nabel
    Klaudia Nabel skomentował/a lokal Tartuffo

    Dodano: 2016-12-17 19:09:53

    Miałam dużą nadzieję na dobre jedzenie niestety bardzo się rozczarowałam. Niestety okazało się niesmaczne i niedoprawione. Obsługa również pozostawia wiele do życzenia. Przykro mi ale nie jest to miejsce które mogę polecić.

  • Aneda Joansdóttir
    Aneda Joansdóttir skomentował/a lokal Stołówka Zamkowa

    Dodano: 2016-12-16 20:52:01

    szkoda, że nie można dawać ocen ujemnych. po obiedzie zjedzonym w tym miejscu do wieczora było mi niedobrze. nie polecam!

  • Halina Nowosad skomentował/a lokal Restauracja Liszt

    Dodano: 2016-12-13 22:01:03

    Bardzo dobra kuchnia, byliśmy wraz z grupą przyjaciół i każdy wyszedł zadowolony:) Zupa rybna i gulaszowa gra pierwsze skrzypce i tak być powinno, obie zupy godne polecenia. Polędwiczki na leczo, paski suma w sosie śmietanowym z galuszkami palce lizać. Smalec na powitanie wraz z pastą paprykową...miłe zaskoczenie:) Polecam!!!

  • Malgorzata Bać
    Malgorzata Bać skomentował/a lokal Restauracja Saigon

    Dodano: 2016-12-10 15:27:10

    Rewelacyjne azjzatyckie jedzenie....pycha

  • Weronika Trzyna skomentował/a lokal Polskie Smaki

    Dodano: 2016-12-08 00:18:48

    kiedys w tym barze mialam wlosa w zupie, a obsługa sztuczna nie polecam!!!

  • Jagoda Czarna
    Jagoda Czarna skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2016-12-06 21:16:06

    Oceniłam Karpat Kebab już dawno temu. Dziś wróciłam, żeby dopisać recenzję. Jadam tu często niemal od samego początku istnienia Karpata. Widać, że "władze" robią wszystko, by jedzenie było udoskonalane, menu bogatsze, a wybór coraz większy. Jedno się nie zmienia - obsługa - zawsze na medal. Uśmiechnięci, choć widać że nieraz bardzo zmęczeni. Pozdrawiam!

  • Katarzyna Malinowska skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2016-12-06 17:29:54

    Karpat Kebab - Lubię To! I polecam Wam tak samo, jak swoim znajomym. Lubimy tu przychodzić, bo można przy dobrym jedzeniu za przyzwoite pieniądze posiedzieć, pogadać, fajnie spędzić czas i wyjść najedzonym.

  • Kania_1982 skomentował/a lokal RDZA Gastro

    Dodano: 2016-12-04 16:22:02

    Burger wołowy najlepszy jaki jadłam do tego przepyszna pizza Polecam !

  • Mariusz Poręba skomentował/a lokal Restauracja Liszt

    Dodano: 2016-12-02 11:29:59

    Wspaniałe steki, ostatnio było mi dane jeść podobne na Florydzie!...wprawdzie czekaliśmy na nie chwilę ale warto było, wszyscy zadowoleni a co najważniejsze stopień wysmażenia był dokładnie taki jak chcieliśmy. Sernik z malinami palce lizać. Obsługa miła i pomocna. Wrócimy na pewno!

  • Ewa Misztala
    Ewa Misztala skomentował/a lokal Restauracja Liszt

    Dodano: 2016-11-18 13:07:29

    suche placki, głośna obsługa - panie z hotelu plus restauracji spotykają się na ploty przy barze. My klienci tego słuchamy :-) Całkiem przyjemny wystrój.

  • Marta Wielgus skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2016-11-12 19:04:23

    Jak dla mnie najlepszy kebab w Rzeszowie! Świeży, dobrze doprawiony, pachnący. Aż chce się jeść! Podziwiam ekipę, bo zasuw mają równy, ale zawsze mili. Zdecydowanie to miejsce godne polecenia.

  • Tomasz Gryziwąs skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2016-11-06 17:14:39

    Jedzenie godne polecenia. Najadłem się za przyzwoitą cenę i nie odczuwałem niestrawności :> Fajny lokal. Jeszcze raz polecam :)

  • Ewa Holly
    Ewa Holly skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2016-11-05 11:28:32

    Smaczne jedzenie, ładny wystrój, miła obsługa, dobre ceny ;) 4 x TAK :D POLECAM !!!

  • Radek Śnieżek
    Radek Śnieżek skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2016-11-04 17:02:54

    Na Gastro Idealne :)

  • Agnieszka Perkowska
    Agnieszka Perkowska skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2016-11-04 09:15:15

    Super jedzenie duze porcje super pracownicy fajna atmosfera

  • Sylwia Gajda
    Sylwia Gajda skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2016-11-03 22:43:33

    Najlepszy kebab w mieście ! ;)

  • Zofia Kusnierz
    Zofia Kusnierz skomentował/a lokal Karpat Kebab

    Dodano: 2016-11-03 19:12:31

    Nie da się ukryć, że ilekroć przybywam do Karpata muszę czekać na puste miejsce aby zjeść....tylu jest klientów :). Obsługa mila, porcje ogromne, smak cudowny, nic tylko jeść :) i przychodzic. Ja polecam to miejsce.

pierwsza poprzednia 1 2 3 4 5 z 17