Restauracja Hotelu Bristol łączy tradycje Podkarpacia z najnowszymi trendami
13-02-2014 | Komentarze (0)
Restauracja „Wesele” w Hotelu Bristol Tradition & Luxury to wyjątkowe miejsce w Rzeszowie. Szczególny charakter zawdzięcza nie tylko wystrojowi i doskonałej lokalizacji, ale przede wszystkim menu, które w ciekawy sposób łączy tradycje Podkarpacia z najnowszymi trendami.
Otwarta kuchnia pozwala Gościom restauracji obserwować cały proces przygotowania dań, nad którym czuwa jeden z najlepszych Szefów kuchni w Polsce Arkadiusz Wejer. Jego pasją jest odkrywanie na nowo smaków i aromatów regionalnych, często już zapomnianych.
Zobacz profil restauracji Wesele
Galeria
Wasze opinie
Dodaj opinięPortal resinet.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy i wypowiedzi zamieszczanych przez internautów. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.